Start2Win coaching & training


Vrij bewegen in een lichaam dat fantastisch voelt, jezelf op alle vlakken kunnen ontwikkelen en vertrouwen op je lichaam is jouw geboorterecht en een cruciale vereiste voor gelukkig zijn.

Je lichaam is perfect gemaakt, Start2Win is jouw partner om de natuurlijk perfecte staat van je lichaam te herontdekken.


Onze westerse levenstijl heeft als gevolg dat belangerijke bewegingspatronen en spierstelsels worden uitgeschakeld. Met begeleiding van Start2Win ontwikkel jij je lichaam op de meest duurzame manier om een leven lang correct en pijnvrij te bewegen in het lichaam waarin jij je het beste voelt.

We creëren vanuit de 3 pijlers van de Start2Win methode jouw ideale fysiek. In de trainingsvisie die wordt gehanteerd door Start2Win wordt een lichaam effectief zo sterk als het eruitziet en voorkomen we blessures.


Start2Win personal coaching is effectief omdat jij centraal staat, jouw doelen bereiken is het resultaat van een persoonlijke aanpak die continu op jouw vordering en gevoel wordt ontwikkeld.


Heb je nog geen ervaring met sporten, of heb je er al een ironman opzitten. Start2Win heeft de knowhow en ervaring om jouw niveau en doel te ondersteunen.Start2Win-coaching trajecten : take-off 10x, Advanced 25x & Dedicated 50x


Start2win-coaching hanteert het principe van jou snel en efficiënt meester te maken van de juiste bewegingspatronen zodat je altijd natuurlijk proportioneel en blessurevrij je fysiek kan blijven ontwikkelen.


We realiseren dit vanuit de 3 pijlers van de Start2Win-methode; Analyse, Activatie & Implementatie.


We voorzien 15 uur nauwe samenwerking verdeelt over 10 sessies van 90min: dit is het take-off programma waarna je lichaam correct en efficiënt kan activeren vanuit zone-1. In de de trajecten Advanced & Dedicated bouwen we verder op jouw progressieNa een Start2Win-coachingtraject beheers je de volgende belangrijke concepten:


- Hoe je lichaam correct vanuit zone-1 te activeren en hoe je structuur volledig te ondersteunen door spieren i.p.v. niet ondersteunde wervels, wat leidt tot blessure.


– Hoe je correct een geproportioneerde, efficiënte en natuurlijk ontwikkelde fysiek realiseert, ongeacht leeftijd, gender of blessureverleden.


– Hoe je duurzaam kan blijven sporten en zo lang mogelijk gezond en pijnvrij kan bewegen.


– Hoe je je atletische vermogens maximalieert terwijl je blessuregevoeligheid verkleint.


– Hoe te genieten van het leven, in een sterk aantrekkelijk en pijnvrij lichaamNa met succes je eerste Start2Win-traject te hebben doorlopen kan je een Start2Win afzonderlijke sessies boeken.Maak een afspraak voor een introductiegesprek


Bel : +32 490 39 21 16

mail : joris_headcoach@start2win.be