Welkom op deze pagina met info over "Your Coach”Sport en bewegen zijn altijd een fundamenteel aspect van mijn leven geweest.

Sinds mijn 5de levensjaar heb ik 20+ sporten intensief en op competitieniveau beoefend.


Waaronder:

rugby, karate, tai-box, PMTS skien, zwemmen, atletiek, korfbal, voetbal, basketbal, Skaten, surfen, jiu jitsu...

Na 11 jaar Rugby, met als hoogtepunt het europees kampioenschap beach-rugby in 2010, beoefen ik nu atletiek; met name de sprint 60, 100 & 200meter (je kan mijn sprint-team hier volgen).


Op mijn 18de, nog voordat ik ging verder studeren ben ik mensen met succes beginnen coachen naar hun gezondheids- en figuurdoelen. Ik begreep al snel dat mensen begeleiden naar hun doelen me even gelukkig maakte als mijn eigen doelstellingen behalen.

In die tijd heb ik samen met collega coaches en vrienden het calisthenics/street workout team "Team-Physix Belgium" opgericht om het grote publiek bewust te maken dat je overal kan sporten & bewegen.


Mijn studies LO & Sport zijn een logische stap geweest in mijn ontwikkeling als coach en atleet waarna ik iets totaal anders studeerde aan de universiteit om later de draad als coach terug op te nemen.


Als atleet was elke blessure die ik opliep een kans om nieuwe inzichten in onze fysiologie te verkrijgen en een kans om mijn theoretische kennis om te zetten in de praktijk en zo de beste atleet en coach te zijn die ik kan zijn.

Op deze manier zag ik het centrale belang in van posturale integriteit. Nu pas ik dit consistent en met succes toe bij mijn trainees en coaches in de Start2Win Academy.

Tijdens mijn studies en als atleet ben ik me vooral uit eigen interesse blijven bijscholen in functional patterns, sportfysiologie en biomechanica, aanvullend op mijn studies sport en bewegingsleer. Start2Win is het logische resultaat van mijn opleiding en mijn passie.


Het is mijn plezier om de kennis en knowhow, die zowel uit theorethische als praktijkervaring is opgebouwd, toe te passen ter bevordering van ieders levenskwaliteitAangenaam,


Joris Jamil Moro baba

Headcoach

Start2Win