Start2Win-Academy- Om zoveel mogelijk mensen bewust te maken hoe bewegen op de juiste manier bijdraagt aan een betere houding, betere gewoontes en een aangenamer leven.


- Om bij het grote publiek het bewustzijn te realiseren van hoe belangrijk correct bewegen is voor de levenskwaliteit en de duurzaamheid hiervan.


- Om de gevolgen van onze sedentaire levenstijl om te keren en een sterk pijnvrij lichaam te realiseren wat leidt tot een gelukkiger bestaan.


- Om het grote publiek massaal het plezier in sport en bewegen aan te leren en de maatschappelijke en medische positieve verandering die dit met zich meebrengt te realiseren.


- Om hoop en geloof te bewerkstelligen in het feit dat ouder worden en aftakelen geen synoniemen zijn en dat het leven is om van te genieten zolang het duurt.


biedt Start2Win-Academy coach-development trajecten en Start2Win-Academy workshops aan.


Tijdens een Start2Win-Academy coach-development traject leer je de meest efficiƫnte manier om iemand vanuit zone-1, de core en de heupen, te begeleiden naar het meest gezonde lichaam met alle voordelen die daarbij horen. Je leert bewegingsconcepten die cruciaal zijn om duurzame ontwikkeling te beheersenen te kunnen toepassen en aan te leren aan jouw klanten.


Deze methodes en concepten zijn met succes toepasbaar op elk atletisch niveau, zowel de onervaren beginner als de ervaren powerlifter of atleet.
Deze cursussen en workshops zijn bestemd voor:


- sportclubs, gyms en fitnesscentra met het oog hun trainers, coaches en instructeurs skillset te verrijken met de Start2Win-methode en zo een significante meerwaarde te betekenen voor hun clienteel.


- onafhankelijke coaches, trainers en instructeurs die hun scala van specialicaties graag willen verrijken.
De Start2Win-academy coach-development trajecten zullen onder meer bevatten:- Hoe een correct geproportioneerde, efficiƫnte en natuurlijk ontwikkelde fysiek te realiseren bij elke klant, ongeacht leeftijd, gender of blessureverleden.


- Een grote variatie aan progressieoefeningen om vanuit zone-1 een perfect gebalanceerde gezonde en sterke bewegingsketen te ontwikkelen.


- Hoe je atletische vermogens opbrengt terwijl blessuregevoeligheid vermindert.


- Het belang van allround development.En hoe dit toe te passen.


- Hoe de start2in-trainingsmethodieken te integreren in jouw aanpak.


- Hoe een bewegingsketen te analyseren.


- Bewegingspatronen die leiden tot blessures, en hun oorsprong, waar te nemen.


- Correcte bewegingspatronen aan te leren vanuit zone-1 activatie.


- Hoe snel de zwakke schakels in een bewegingsketen waar te nemen en de werkpunten daaruit af te leiden.


- Deze werkpunten efficient en duurzaam te adresseren.


- De rol van zone-1 in correct proportionele ontwikkeling.


- Hoe een gezonde houding aan te leren waarbij het skelet ondersteunt wordt door het spierstelsel en niet voornamelijk door zichzelf wat leidt tot onnodige blessures en een bewegingsstop.


- Hoe zij hun klanten diep bewust maken van deze concepten en zo een diepe motivatie kunnen opbrengen


- Het plezier en welzijn van vrij te voelen in je lichaam bij hun klanten bewerkstelligen


- Dat een fysiek die niet de atletische vermogens beheerst die daarmee corresponderen onvermijdelijk leidt tot blessures en hoe deze te adresseren.Voor een formule op uw maat


Bel naar: +32 490 39 21 16

.

mail naar: joris_headcoach@start2win.be